Contact? Onze webshop is in de zomermaanden gesloten. Vanaf 31 augustus kunt u weer bij ons bestellen. De markten gaan gewoon door tot 09 augustus. En daarna vanaf 24 augustus weer. Voor nu wensen wij u een goede vakantie toe in Nederland of daarbuiten. Met vriendelijke groeten, Matthias Zomer namens V.O.F. Hey!Noot

Beschrijving

Ingrediënten

Pecannoten

Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda’s, sesam, sulfiet en gluten bevatten.

Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 3030 kJ / 717 kCal
Vetten 72g
– Verzadigde vetzuren 9,5g
– Enkelvoudig onverzadigd 42,5g
– Meervoudig onverzadigd 18,5 g
Koolhydraten 13,3g
– Suikers 3,3g
Eiwitten 10g
Vezels 10g
Zout 1g

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg

Algemene inlichtingen

Er zijn nog geen vragen.

Pecannoten (rauw/raw 500 gram)

 9.95

De pecannoot wordt heel vaak verward met de walnoten qua uiterlijk hebben ze ook zeker wat van elkaar weg. De pecannoot is ook familie van de walnoot, wat erg goed te zien is zodra ze gedopte zijn. Vandaar dus ook vaak de verwarring. Ze smaken ook bijna het zelfde, met een heerlijke boterachtige smaak en zoete geur die ze te danken hebben aan de gezonde oliën die ze bevatten. Als ze nog in de dop zitten lijken ze alweer een stuk minder op elkaar, de pecannoot heeft een gladde dop met vlekken, dit is tegenstelling tot de walnoot die een geribbelde dop heeft.

Maar om nog net wat meer duidelijkheid te geven. Pecannoten en walnoten bevatten beide ongeveer het zelfde aantal calorieën, vetten, koolhydraten en vezels. Het grote verschil is dat de walnoten meer magnesium, calcium en vitamine B6 bevatten. Pecannoten daarin tegen bevatten weer meer zink en vitamine B1.

0
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Beste klanten, onze webshop is tijdens de zomermaanden gesloten. Er kan weer besteld worden op maandag 31 augustus 2020.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
%d bloggers liken dit: