Contact? Onze webshop is in de zomermaanden gesloten. Vanaf 31 augustus kunt u weer bij ons bestellen. De markten gaan gewoon door tot 09 augustus. En daarna vanaf 24 augustus weer. Voor nu wensen wij u een goede vakantie toe in Nederland of daarbuiten. Met vriendelijke groeten, Matthias Zomer namens V.O.F. Hey!Noot

Beschrijving

Notenmix ingrediënten

Bruine amandelen

Amandelen, een van de lekkerste en gezondste noten die er zijn. Amandelen zijn rijk aan vezels, mineralen, eiwitten en vitamines

Witte amandelen

Heerlijke witte amandelen, doordat deze amandelen kort zijn geblacheerd zijn ze het bruine velletje kwijtgeraakt. De witte amandelen hebben een zachtere textuur en smaak dan bruine amandelen. Beide noten zijn een bron van vezels, mineralen, eiwitten en vitamines.

Bruine hazelnoten & Witte hazelnoten

In deze mix zitten bruin en witte hazelnoten. Witte hazelnoten worden kort geblancheerd net zoals witte amandelen. beide noten zijn een bron van vitamines, mineralen en antioxidanten.

Cashewnoten

Cashewnoten zijn één van de populairste noten daarom ontbreken ze ook niet in deze mix. Cashewnoten zijn een bron van onverzadigde vetten, eiwitten en mineralen.

Paranoten

Paranoten zijn rijk aan B- en E vitamines, aminozuren en groot aantal mineralen waaronder: ijzer, zink, calcium, kalium, fosfor en magnesium.

Walnoten

Walnoten hebben een volle romige smaak die rijk is aan goede voedingsstoffen. De belangrijkste voedingsbronnen in walnoten zijn mineralen omega-3 vetten en vezels.

Ingrediënten

Bruine amandelen, witte amandelen, Bruine hazelnoten, witte hazelnoten, cashewnoten, paranoten, walnoten

Allergenen informatie: Kan sporen van noten, pinda’s, sesam, sulfiet en gluten bevatten.

Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.

Voedingswaarden per 100 gram

Energie 2597 kJ / 624 kCal
Vetten 44,1g
– Verzadigde vetzuren 4,5g
– Enkelvoudig onverzadigd 14,9g
– Meervoudig onverzadigd 5,6g
Koolhydraten 17,6g
– Suikers 3,0g
Eiwitten 16,2g
Vezels 4,3g
Zout 5,5mg

Extra informatie

Gewicht 1.0 kg

Algemene inlichtingen

Er zijn nog geen vragen.

Gemengde Noten Mix (rauw/raw 1000 gram)

 17.95

0
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Beste klanten, onze webshop is tijdens de zomermaanden gesloten. Er kan weer besteld worden op maandag 31 augustus 2020.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
%d bloggers liken dit: