Stel je eens voor...

Jij organiseert een feestje voor familie en vrienden. Bij de borrel laat je door Hey!Noot heerlijke en gezonde notenmixen serveren. Zouden je gasten dat waarderen? Vast en zeker. Want de combinatie van gezond en lekker eten is zeker vandaag hot! O ja, al onze notenmixen zijn 'pinda vrij'.

Meerdere klanten gingen je al voor. Zowel zakelijk als privé. Wij van Hey!Noot voegen graag iets lekkers toe aan jouw meeting. Qua prijsstelling zijn wij interessanter dan menig supermarktketen of de lokale notenwinkel.
Nieuwsgierig? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Bellen gaat ook bij ons altijd sneller!

Jan van der Meer

Familiefeest, 100 gasten
Top, een familiefeest met 100 gasten en dan op elke (sta)tafel een bakje notenmix van Hey Noot. Die bakjes zijn natuurlijk in een mum van tijd weer leeg. Gelukkig hadden we genoeg noten gekocht dus konden we makkelijk nog een keer bijvullen. "Waar haal jij die heerlijke noten vandaan?" Bij Hey!Noot, elke vrijdag op het Eemplein in Amersfoort.

Yvonne Van der Leest

Jubileum 10 jarig bestaan 250 gasten
Voor de bijeenkomsten die we op het Zorgerf Buiten-Land georganiseerd hebben ter ere van ons 10-jarig bestaan, hebben we heynoot benaderd om de nootjes te verzorgen Heynoot heeft een voorstel van diverse nootjes gedaan, welke per kleinere hoeveelheid werden verpakt. De nootjes werden op tijd bij ons afgeleverd, waren heerlijk en ook de hoeveelheid nootjes klopte helemaal. Heynoot bedankt voor de heerlijke nootjes en service!!

Danielle Koudijs

Event, Power to the Mama's (430 gasten)
De zoute nootjes die we hebben gekozen voor ons evenement 'Power to the Mama's' in Kruispunt Vathorst, met maar liefst 430 deelnemers waren een waar succes! Echt superlekker.

Sjoerd Wijma

Huwelijksjubileum 75 gasten
45 jaar getrouwd en elkaar ontmoeten. Gevierd met familie, vrienden en buren en de Macademiamix van Heynoot. Online besteld, prima service en heerlijke verse noten. Topkwaliteit en van harte aanbevolen!

Aarzel niet en neem nu contact op met Hey!Noot

TOP