FAQ

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden.

Onze kernactiviteit is het verkopen op de markt en standplaatsen. Daarnaast verkopen wij bijna al onze producten ook online. Dit is vanuit een service naar bestaande klanten ontstaan. Maar inmiddels uitgebreid met nieuwe klanten.

Wij zijn zeker geen voedingsdeskundigen. Onze voornaamste bron als het gaat om betrouwbare informatie is het Voedingscentrum. Daarnaast krijgen wij ook veel informatie van onze leveranciers. Gewoon je boerenverstand gebruiken is voor de uitoefening van ons werk doorgaans voldoende.

Nog niet zo lang. Wij zijn twee jaar geleden begonnen. Dus eigenlijk nog piepjong. Zeker als het gaat om ervaring met het werken op de markt. Dit is een bijzondere plek met z’n eigen specifieke regels en gebruiken. Inmiddels voelen wij ons thuis op de markt. Het contact met klanten is gewoon heel gaaf.

In Maarssen-Dorp, Maartensdijk en in Amersfoort. Een totaal overzicht vindt je op deze pagina

Ja zeker, nu doen we dat nog zelf. Maar binnenkort gaat bezorgdienst HURBY dat voor ons doen.

Dat is onze slogan. Wij willen door persoonlijk contact en goede producten een klein beetje geluk toevoegen aan onze klanten. Dat is wat ons primair drijft. Geluk wordt namelijk groter als je deelt. Probeer het, je zult het leuk vinden.

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

Corona of niet, Kerst gaat altijd door. Ook in 2020. Is het niet een leuk idee om  iemand blij te maken met een mooi Kerstpakket? Of geef ‘m aan jezelf cadeau!