bestel op donderdag, vrijdag en zaterdag voor 16.00 uur en hurby bezorgt dezelfde avond nog!

Hey! Welkom op de pagina Amersfoort Gaat In Eten.

 

Het idee om de horeca te steunen komt bij mij vandaan. Ik ben Matthias Zomer en in mijn werkzame leven ben ik een notenboer. Mijn belang is de horeca helpen daar waar ik kan. Tot aan deze tweede Lockdown wist ook bijna niemand dat ik de initiatiefnemer ben. Dat wilde ik ook graag zo houden. Ik kon me goed ‘verstoppen’ achter de website www.amersfoortgaatineten.nl en de Instagram account @amersfoortgaatineten  Maar degenen met wie ik dit deed kunnen nu niet helpen. Om het voor mezelf eenvoudig te houden heb ik de website doorverwezen naar mijn eigen site.

 

Eerste Lockdown

Toen mijn klanten (Berghotel, Kade Cafe, Flint enzovoort..) geconfronteerd werden met de eerste lockdown, dacht ik direct, wat kan ik voor hen betekenen. Dat is mijn natuurlijke reflex. Mensen die mij kennen, weten dat maar al te goed. Ik opende direct een Instagram account. Waarop andere ondernemers uit de IT mij benaderden met de vraag “kunnen wij ergens mee helpen?”. Zij hebben toen de website www.amersfoortgaatineten.nl ontwikkeld en de Instagram account bijgehouden. Nadat de lockdown voorbij was, kwam ook aan onze mooie samenwerking een einde. ZIj hebben domweg geen tijd om nog een extra inspanning te doen, en dat snap ik maar al te goed.

 

Tweede Lockdown

Nu is de tweede lockdown een feit. Voor veel ondernemers komt deze niet als grote verrassing. Men heeft zich er goed op kunnen voorbereiden. En toch, het blijft een dreun, niet twee maar minimaal vier weken dicht. Daarom roep ik opnieuw alle Amersfoorters op om massaal IN ETEN te gaan.  Op de Instagram account vind je alle aanbieders in Amersfoort. Dat zijn er ruim 120. Maar jij weet allang waar je lekker eten kunt halen!

 

De website amersfoortgaatineten.nl is uit de lucht. Ik heb echt geen tijd om deze te onderhouden. Alle uitingen vinden nu plaats via Instagram. Low profile dat wel. Want ik ben ervan overtuigd dat iedere Amersfoorter de goede adressen inmiddels kent. Dus mijn rol is nu alleen een beetje lawaai maken en contact tussen horeca en klanten faciliteren.

 

Ga nu naar de Instagram account of beter, bestel alvast een heerlijke maaltijd bij je favoriete horeca onderneming.

Dan kan je vanavond al genieten van het IN ETEN. Anders, maar net zo goed!

https://www.instagram.com/amersfoortgaatineten/


Met vriendelijke groeten,

Matthias Zomer, jouw notenboer en stadsgenoot

Deel Hey!Noot met je vrienden:

Vind ik leuk:

Like Laden...
0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

Corona of niet, Kerst gaat altijd door. Ook in 2020. Is het niet een leuk idee om  iemand blij te maken met een mooi Kerstpakket? Of geef ‘m aan jezelf cadeau!

%d bloggers liken dit: