bestel op donderdag, vrijdag en zaterdag voor 16.00 uur en hurby bezorgt dezelfde avond nog!

Hello and Goodbye Wageningen!

Hello, goodbye Wageningen!!
Beste klanten, marktcollega’s en marktorganisatie,

Na 2 jaar zaterdagmarkt Wageningen nemen wij afscheid. We begonnen vanuit een nul positie. Eigenlijk achterstand. Er stond immers al ruim 30 jaar een notenkraam…

Dag 1 vergeet ik nooit. De eerste klant was Jan. “Pondje notenmix met pinda’s en zonder zout meneer”. Hij is een van de meest trouwe en aardige klanten die wij ons konden wensen. Jan was dan ook de eerste die van mij hoorde dat wij gaan vertrekken uit Wageningen.

Op dezelfde eerste dag heb ik kennisgemaakt met Jan de andere notenboer. We hebben elkaar de hand geschud en goede omzet gewenst. De omzet kwam ook maar bleek voor ons bedrijf niet voldoende te zijn. Veel groei zit er na verwachting ook niet meer in.

Persoonlijk denk ik dat wij het goed gedaan hebben als startende marktondernemer. Alleen is Wageningen naar mijn mening te klein voor twee notenkramen. Ik hoop voor mijn collega notenboer Jan dat onze klanten naar hem toegaan.

Wij kijken terug op een goede tijd. Met een goed contact met een groot aantal collega’s. Zoals Eef, Anja, Esther, Marinus, Ben en vele anderen. Dank jullie wel! Jullie hebben ons de kneepjes van het vak bijgebracht. Maar ook mentaal gesteund als we er even door heen zaten.

Dank aan alle klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. Dank voor de prettige contacten. We hebben mooie gesprekken gevoerd.

Dank aan de marktorganisatie. In het bijzonder denk ik dan aan de behulpzaamheid, duidelijkheid en vriendelijkheid van marktmeester Ton.

Goed het zit er bijna op. Afscheid nemen is niet prettig maar wel goed.
Het ga jullie allen goed! En… mochten jullie in God geloven, dank Hem voor deze prachtige markt in Wageningen. Bidt dat de markt mag bloeien als nooit tevoren.

Op zaterdag 29 augustus 2020 zwaaien wij af.
Noten maken mensen gelukkig!

Met vriendelijke groeten,
Matthias & Suzanne & Daniël & Anne Zomer

PS Delen van dit bericht is fijn, zodat wij zoveel mogelijk klanten kunnen bereiken.
@wageningen @marktwageningen @wageningennieuws

Online bestellen kan vanaf september op: www.heynoot.nl Dezelfde kwaliteit maar helaas zonder persoonlijk contact.

Vind je het een leuke blog?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

Corona of niet, Kerst gaat altijd door. Ook in 2020. Is het niet een leuk idee om  iemand blij te maken met een mooi Kerstpakket? Of geef ‘m aan jezelf cadeau!

%d bloggers liken dit: