bestel op donderdag, vrijdag en zaterdag voor 16.00 uur en hurby bezorgt dezelfde avond nog!

Hey!Noot, voordeeltent…!

Welkom in de Voordeeltent van Hey!Noot. Dezelfde kwaliteit maar dan in voordelige verpakkingen van 1000 of 500 gram. Voordeel kan varieert per product vanaf 10% tot wel 40%.

Matthias Zomer, eigenaar Hey!Noot

Wij gaan meer voorzien in een basisbehoefte van onze klanten en andere bezoekers van weekmarkten en standplaatsen. Deze behoefte is kort samen te vatten als: “welk voordeel biedt u mij?

In samenwerking met Mijnnatuurwinkel.nl uit Ederveen bieden wij voordeel verpakkingen aan in noten, zuidvruchten, zaden, pitten, muesli’s, superfoods enzovoort. Deze producten worden per 1000 of 500 gram verkocht. Het zijn dezelfde producten als in de kraam of online. Maar nu ingepakt in plastic zakken met een langere houdbaarheid. Het voordeel per product varieert van 10% tot 40%.

Waarom hebben wij dat niet eerder opgepakt? Deze vraag is volstrekt logisch. Het antwoordt is eenvoudig en ook lastig. Wij wilden geen producten in plastic verkopen. Daarom kozen wij voor composteerbare verpakkingen. Echter deze zijn niet geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld lijnzaad, zuidvruchten en een aantal notensoorten. Ook waren de kosten van deze zakken beduidend hoger.

Dus enigszins tegen onze principes in, stappen wij over. Omdat onze eerste prioriteit is ‘inkomen genereren voor privé’. Dat kan alleen met omzetgroei. Deze groei verwachten wij met de ‘Voordeeltent’ te bereiken.
Mocht er in de toekomt BIO Plastic geschikt zijn voor de voordeel verpakkingen, dan zijn we de eerste die hierop overstappen. Vraag is natuurlijk wel of klanten bereid zijn om meer te betalen voor de duurdere verpakking. Zover is het nog niet.

Wij vertrouwen erop dat onze klanten, net als wij, plastic verpakkingen scheiden voor recycling. Geopende verpakkingen nemen wij niet retour.

De Voordeel Verpakkingen kunnen ook gekocht worden in onze online notenshop. Zie onder.

Voordeeltent opstelling Zaterdagmarkt Wageningen.

Shop ook online in de Voordeeltent!

Met hartelijke groeten,
Matthias Zomer

Vind je het een leuke blog?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

0
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

Corona of niet, Kerst gaat altijd door. Ook in 2020. Is het niet een leuk idee om  iemand blij te maken met een mooi Kerstpakket? Of geef ‘m aan jezelf cadeau!

%d bloggers liken dit: